judo SKP

Mistrovství Evropy je za námi.

 

Téměř 30 let trvalo, aby se tato mega akce uskutečnila v České republice, přestože byla hala bez diváků, organizátoři zvládli pořadatelskou část na výbornou. Vytoužené medaile jsme se nedočkali, ale bylo k vidění obrovské množství nádherného juda, kvalitních technik a neskutečná bojovnost všech zúčastněných. Děkujeme za tuto podívanou alespoň v médiích. Blahopřejeme všem.

 

Sledujte stránky, brzy začneme trénovat v Kodokanu. Těšíme se na vás. Kdo nelenošil, nemusí mít obavu z pořádného tréninku. 

 

Vážení rodiče a členové, jak jste se již dočetli v předešlých příspěvcích, během uzavření sportovišť se Beskydský kodokan každý den zvelebuje.  Jistě budete mile překvapeni. Při dalším posunu vpřed,  budeme opět potřebovat Vaší výraznou pomoc. Někteří z Vás aktivně  reagují na výzvy a prosby, zapojte se prosím všichni .  V prvním  patře objektu jsou již zřízeny pokoje, momentálně se vyrábí poschoďové postele v počtu 74 míst na spaní. Žádáme Vás, kdo má nepotřebné nebo navíc molitany do postelí, polštáře, přikrývky, povlečení, prostěradla.   Budeme Vám velmi vděčni za doručení. Posilovna je téměř vybavena. Přesto se vleze do místnosti  ještě nějaký stroj, určitě bude potřeba více nakládacích činek. Díky Vám a Vaší výrazné pomoci je již hotová a připravená k užívání kuchyň, jídelna, 2 šatny, síň slávy, tři dója, herna, molitanová jáma, kancelář. Čeká nás další těžký úkol a to vyčistit a připravit sklepní prostory, kde plánujeme regenerační centrum.     

Kalendář akcí

<< Říjen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1  2  3  6
  7  8  91013
1415161718
2122232425
31   

SKP na facebooku

Sponzoři

Banner