judo SKP

VYVRCHOLENÍ SEZONY JE ZA DVEŘMI.

20 našich nejúspěšnějších žáků a dorostenců se dokázalo nominovat na nejvyšší soutěž v roce.

 

 

24. 10. 2015 Přebor České republiky st. žáků JIČÍN. Letos jsme získali zlato a to nás výrazně posunulo v bodovací soutěži ČSJu do popředí. Přebornicí republiky se stala Karolína Kubíčková ve váze do 63kg. Stříbro vybojoval Šimon Filipec ve váze do 42kg.

Karolína Kubíčková, Šimon Filipec, Simona Gregušová, Filip Koloušek, Luděk Kubíček, Daniel Šimek, Kamil Kisza,Vojtěch Hronek. 


 

 

21. 11. 2015 Přebor ČR ml. Žáků Ostrava.

Nominace: Jediný zástupce v chlapecké kategorii Ondřej Sláma,Vendula Mecová, Iveta Kočí, Eliška Kubíčková, Barča Kalenská, Ema Sehnalová.

 

     Všichni nominovaní si prošli řadou Českých pohárů (Grand Prix), nominace byla o to náročnější, že na všech pohárech startují zahraniční účastníci, kteří nás připravovali o drahocenné body. Je třeba si uvědomit, že být součástí Mistrovských soutěží již něco v judu znamená, když se nám podaří získat bodovaná místa zapíšeme se do tabulek Českého svazu juda, kde budeme na vždy. Vybojovat medaili znamená, že o nás Český svaz ví a navíc na vždy zůstaneme v síni slávy našeho oddílu, což je sen mnoha šampionů.

     Tréninkové nasazení se zvedá s vyvrcholením soutěže. Tréninky jsou náročnější, ostřejší, rychlejší a motivovanější. Někdo má pocit, že by mohl být přemotivován, S tlakem velké soutěže se musíme všichni vyrovnat, je to pouze odrazový můstek do velkého judistického světa, kde přicházejí mnohem vyzrálejší soupeři.

     Nezapomeňte na stravu sportovce, teple se oblékejte, sledujte videa svých idolů a žijte  duchem vítězství. V případě, že nám náš cíl nevyjde, společně pojedeme dál a odstraníme zatím skryté rezervy.

 

     Všem přejeme úspěšné boje bez zranění a poprvé pod hlavičkou JUDO-BESKYDY sběr cenných kovů. Jsme pyšní na vaše velká a bojovná srdce.

NEPŘEJ SI, ABY TO BYLO SNADNĚJŠÍ, PŘEJ SI BÝT LEPŠÍ.

Kalendář akcí

<< Říjen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1  2  3  6
  7  8  91013
1415161718
2122232425
31   

SKP na facebooku

Sponzoři

Banner